Private Shopping

Girls night out.

Heb jij te weinig tijd om te shoppen, te druk om af te spreken met jouw vriendinnen? Combineer de twee tijdens een private shopping bij From Paris To Alice. Tijdens een private shopping event is de winkel speciaal voor jou en je vriendinnen open en geniet je samen met maximum 5 van jouw vriendinnen van bubbels en hapjes. Op die manier kan je ongestoord kleding passen én krijg je persoonlijk advies door zaakvoerder Alicia.

Kom dus gezellig privé shoppen met je vriendinnen, mama’s, schoonmama’s, collega’s, … De winkel is helemaal open voor jou en jouw vriendinnen.

Interesse?

Spring even binnen in de winkel of vul onderstaand contactformulier in om jouw private shopping night aan te vragen.

VOLG ONS OP INSTAGRAM @fromparistoalice

Bent u van plan een private shopping te doen met enkele vriendinnen? Dat kan in onze dames boutique in Mechelen. Op donderdagavonden vanaf 18u kan je samen met maximum 5 vriendinnen de winkel ontdekken in alle rust. Geniet van een hapje, drankje en persoonlijk advies van onze gastvrouw. Alicia staat jullie graag te woord en geeft kleur en stijladviezen tijdens jullie avondshopping. Voor deze avonden is het wel belangrijk dat je op voorhand contact neemt met ons zodat we de winkel voor jou en vriendinnen kan reserveren.

Hoe werkt het:
Stap 1: Nodig enkele collega’s of vriendinnen uit voor een avondje shopping bij From Paris To Alice
Stap 2: Kom af op een donderdagavond en shop in alle rust
Stap 3: Krijg stijl- en kleuradvies tijdens de private shopping van onze gastvrouw Alicia Solomando
Stap 4: Geniet tijdens jullie shoppingmoment van een hapje en lekkere bubbels

Wanneer mogen we jou en je vriendinnen verwachten?