Multibrand store From Paris To Alice

Exclusieve mode en stijl binnen handbereik.

Bij From Paris To Alice ben je op de juiste plaats voor een stijlvolle jurk en een casual jeans, maar ook voor een paar leuke sneakers en vrolijke armbandjes. Onze collecties leggen de nadruk op kleurrijk en motieven die in het oog springen. Het roze interieur zorgt ervoor dat de mooie kleren nog beter in de kijker komen te staan. Ook onze accessoires zijn al even fris en fruitig! Je wordt met open armen ontvangen en we bieden je graag een drankje van het huis aan.

Merken: ba&sh – Fabienne Chapot – Frida Shoes – Heart Mind – Interdee Paris – Lee And Me – March 23 – Mes Demoiselles – Philippe Model

De winkel werd opgericht in 2018 door Alicia. Ze koestert een passie voor mode en vond de tijd rijp om zelf een dameskledingzaak op te starten, na jaren ervaring in de modebranche. De kernwoorden van het concept zijn kwaliteit en plezier, de kledingstukken omschrijven we als vrouwelijk en hedendaags met een tikkeltje durf. Is het stiekem je droom om een kledingwinkel voor jezelf te hebben? Dan hebben we goed nieuws, want bij From Paris To Alice is een privésessie na sluitingstijd zeker mogelijk! Om de mogelijkheden te overlopen neem je best even contact met ons op via de telefoon of via e-mail.

Onze winkel is gelegen in de Onze-Lieve-Vrouwestraat in Mechelen; makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets, te voet of met de auto. Kom je met het openbaar vervoer, dan ligt de winkel op tien minuutjes stappen van het station en op twee minuten van de bushalte ‘Hof Van Egmont’ (lijn 3). Er is parkeergelegenheid voor de deur als je met de auto komt. We staan te popelen om kennis te maken dus spring zeker eens binnen als je in de buurt bent!